Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

After (presumably) flashing 0.5.4 with Kiibohd Configurator, LEDs flash on startup

Though I cannot check the firmware version to be sure, after flashing what I believe to be 0.5.4 today my LEDs flash rapidly on boot. I had previously enabled a static "animation" as my boot animation, but that no longer appears in the rotation when cycling through animations. I turned it off as my boot animation, selected a default animation on boot, and re-flashed but that did not correct the issue.

After (presumably) flashing 0.5.4 with Kiibohd Configurator, LEDs flash on startup

Though I cannot check the firmware version to be sure, after flashing what I believe to be 0.5.4 to my Kira today my LEDs flash rapidly on boot. I had previously enabled a static "animation" as my boot animation, but that no longer appears in the rotation when cycling through animations. I turned it off as my boot animation, selected a default animation on boot, and re-flashed but that did not correct the issue. issue.

After (presumably) flashing 0.5.4 with Kiibohd Configurator, LEDs flash on startup

Though I cannot check the firmware version to be sure, after flashing what I believe to be 0.5.4 to my Kira today my LEDs flash rapidly on boot. I had previously enabled a static "animation" as my boot animation, but that no longer appears in the rotation when cycling through animations. I turned it off as my boot animation, selected a default animation on boot, and re-flashed but that did not correct the issue.